Iako vam se čini da je danas gotovo nemoguće da ne pronađete par (faux) kožnih pantalona u ormaru stylish devojke, u pitanju nije novi trend. Vaše mame i bake otkriće vam da je ovaj komad statement koji se decenijama vezuje za moćne, jake i samouverene poslovne žene, baš kao što su to i kožne suknje. Jedina je razlika što ih danas osim u klasičnoj crnoj boji, imamo u sijaset tonova, ali i dužina i krojeva.

Kožne pantalone skinule su sa modnog trona čak i jeans, postavši jedan od najsvestranijih fashion predmeta. Naime, možete da ih kombinujete uz sve što inače nosite na farmerke: od belih majica sa natpisima, do topova i korseta. Ipak, nepogrešiva modna jednačina glasi: kožne pantalone + oversize košulja + zlatni detalji u vidu nakita (Francuskinje odobravaju).

I podsetnik na kraju, birajte veštačku kožu, i ne zaboravite da ostanete ekološki osvešćeni i budni u svakom trenutku.

U nastavku otkrijte 7 načina kako da ih kombinujete za jesen/zimu 2022, a da izgledate neverovatno stylish.

1. Kožne pantalone + prugasta majica + čizme

Kožne pantalone ne moraju uvek biti u crnoj boji. Dajte im novu perspektivu ove sezone tako što ćete se odlučiti za par u boji i jednostavnu majicu na pruge.

 2. Kožne pantalone + beli top + potpetice

Tako klasično, a tako otmeno. Ako vam je minimalizam omiljeni modni pravac, budite slobodni da jednostavnu kombinaciju belog topa i kožnih pantalona upotpunite potpeticama i džemperom nonšalantno prebačenim preko ramena.

 3. Kožne pantalone + bela košulja + pleteni top

Ako vam je kombinacija kožnih pantalona i bele košulje suviše obična, dajte joj na autentičnosti sa jednim pletenim topom koji ćete navući preko (a silueta će izgledati još bolje!).

 4. Crno, volim te, crno

Nije samo zato što je ELLE dress code - crno, već zato što je ova kombinacija večna, preporučujemo da all-black-everything isprobate bar jednom mesečno, i to baš sa crnim kožnim pantalonama koje će je učiniti atraktivnijom.

 5. Kožne pantalone + rolka

Bež kožne pantalone su must-have sam za sebe, a safe kombinacija sa kojom nema promašaja jeste crna rolka + slingback cipele (i ne zaboravite zlatne detalje).

 6. Džemper + top + marama + patike

Slojevito oblačenje karakteristično je za jesen, a upravo u njemu jeste čitav dijapazon opcija da pokažete svoju kreativnost u osmišljavanju modnih kombinacija. Kombinujte klasične komade i detalje poput ove francuske blogerke, a za udobnost kao imperativ, odaberite patike.

 7. Kožne pantalone + sako + beretka

Spremni da ostavite utisak na poslovnom sastanku? Spojite kožne pantalone sa sakoom u drugoj boji (još bolje ako je dezeniran), i dodajte svemu tome neki od dodataka u vidu beretke i/ili lakovanih čizmica.