Još jedan dan, još jedna epizoda pod nazivom "Šta nose Francuskinje?".

Okrivite za to pompu oko serije Emily in Paris koja ne jenjava, ali i francuske modne influenserke koje su postale prava fashion opsesija i inspiracija na Instagramu.

Zavirili smo u njihove garderobere ne bismo li pronašli najbolje komade za sezonu pred nama. Od luksuznih kaputa do dramatičnih crvenih nijansi, ovo su 4 trenda koje Francuskinje nove ove jeseni.

1. Shearling jakne

Shearling jakne su apsolutno obavezne tokom hladnijih meseci, a Francuskinje ih vole zbog njihove retro i otmene privlačnosti. Za savršen preppy izgled, uparite je sa farmerkama ravnih nogavica i polo džemperom.

 2. Pedeset nijansi crvene

Crvena je jedan od HUGE trendova ove godine i gotovo nema trendseterke koja je još uvek nije ponela. Chic odabir Francuskinja su tamnocrveni i bordo tonovi, kao i detalji poput ruže i aksesoara u ovim bojama koji podižu svaki outfit.

 3. Mokasine

Od glomaznih do klasičnih, mokasine su najsjajnije ravne cipele koje možete nositi tokom jeseni. Uparivanje sa belim čarapama stvara casual efekat, a dalje modne smernice su jeans ravnih nogavica + oversize kaput.

 4. Trench mantili

Šta bismo radili bez mantila u prelaznoj sezoni? Trench ima magičnu moć da svaku kombinaciju učini da prefinjenom i superchic, a ove sezone nose se oni dužine do poda. Ako želite posebno da se izdvojite, odaberite kožnu ili lakovanu verziju.