Na veliko zadovoljstvo mnogih od nas, farmerke su se ove jeseni popele na sam vrh trending liste. Pomalo neočekivano, ovaj praktični komad garderobere koji svi posedujemo baza je najlepših kombinacija streetstyle-a, ali i čest gost na revijama najluksuznijih kuća visoke mode, poput Valentina, o čemu smo nedavno pisali.

Budući da je novo godišnje doba stiglo, te da se i dalje prilagođavamo novim vremenskim uslovima (i potrebama), cool načini za stilizovanje farmerki veoma su dobrodošli. Ono što uvek želimo da postignemo od naših dnevnih outfita jeste elegancija sa dozom nonšalantnosti. Tako smo ove nedelje bili na fashion zadatku u potrazi za inventivnim stajlinzima sa farmerkama, a najkreativnije kombinacije videli smo upravo kod IT devojaka na Instagramu.

Skrolujući feedom, zapazili smo da se jedan fashion detalj često ponavlja. Naime, reč je o modnoj formuli koja uključuje omiljeni par farmerica, elegantne crne ravne cipele i par prozirnih ili crnih čarapa koji se vide. Da, dobro ste čuli, nekadašnji faux pas u vidu providnih hulahopski - više to nije. Pa, kako da ne volite današnju modu, u kojoj je gotovo sve postalo moguće?

Da bismo vam dokazali koliko je jednostavno podići vaš outfit sa farmerkama na jedan elegantniji nivo, u nastavku smo izdvojili najbolje jesenje kombinacije modnih influenserki.