Iako vremenske prilike možda ne asociraju na to, početkom novembra već je i zvanično dozvoljeno da polako uronimo u praznično raspoloženje. Izlozi omiljenih modnih brendova lagano dobijaju svoj glamurozni sjaj, a nove kolekcije pozivaju nas da ih isprobamo, a zatim neke od odevnih komada potencijalno i ponesemo kući. Na prazničnu čaroliju niko i ništa nije imuno – pa tako ni svet mode, te iz godine u godinu svedočimo čarobnim holiday kampanjama koje će zasigurno i ove godine privući našu pažnju.

Jedna od takvih stiže nam iz modne kuće Miu Miu, a reč je o prazničnoj kolekciji iz koje će mnogi poželeti barem jedan komad za sebe. Zaštitno lice kampanje je glumica Emma Corrin, čije fotografije potpisuje Zoë Ghertner, a kolekcija se ističe po probranim komadima prožetim glamuroznim sjajem.

Kolekcijučine modni komadi u kojima živi savršena doza elegancije: vidimo tkanine kao što su tvid i sjajna organza, koža, a sve to prožimaju kratki sakoi, jakne, pantalona, mini i pencil suknje. Aksesoari su u vidu uvek traženih naočara za sunce i svetlucavih torbi od koji se posebno ističu modeli Ivy i Arcadie od matelassé nappa kože.


Za istaknuti je kako je ova kolekcija odrađena u zanimljivoj kolaboraciji s brendovima Marshall i Polaroid.

Inače, već smo pisali kako je Miu Miu trenutno najpoželjniji brend na svetu, što smo sigurni da će nova kolekcija dodatno potvrditi.

Izvor: luxurysociety.hr