Lepa vest sa sve sneakerhead ljubitelje! Možda i najpopularnije patike za 2023. godinu stižu nam u novom ruhu idealnom za jesen i zimu. One su definitivno obeležile poslednje mesece, a reč je o Adidas Sambi, kultnom retro modelu koji je do danas ostao jedan od najvećih Adidasovih bestselera iako je lansiran još davne 1950. godine.

Mesec novembar doneo je vesti o brojnim modnim novitetima, saradnjama, a među njima je i kolaboracija između britanske dizajnerke Wales Bonner i Adidasa. Prvi put su sarađivali 2020. godine, a sada su Wales i Adidas nastavili da šire svoju ponudu sportske odeće i obuće pa tako u kolekciji za proleće/leto 2024. godine. imamo četiri nove nijanse Adidas Sambi.

wb-nylon-samba.jpg
Adidas 

wb-pony-tonal-samba.jpg
Adidas 

'"Core Black" i "Fox Brown" patike kombinacija su glatke i prevrnute kože, dok su "Cream White' i "Dark Brown'" u ruhu fine konjske dlake.

wb-pony-tonal-samba (1).jpg
Adidas 

Wales Bonner uvela je posebne inovacije u omiljeni model patika na kojima radi već tri godine, a jedan par posebno je neobičan. 

wb-pony-leo-samba.jpg
Adidas 

Ono što ovaj par patika čini toliko posebnim je činjenica da su potpuno prekriven leopard printom. Iako se ovo čini pomalo neuobičajenim, pogotovo za brend koji je uvek bio prilično čist i minimalan, ova egzotična estetika predstavljena je na modnoj pisti za proleće/leto 2024. godine te je, zapravo, prilično prikladna.