Ne želimo da budemo oni koji ćute. Kriju lice iza šaka, zidova i lepršavih haljina. Ovog meseca, u saradnji sa lokalnim ilustratorom Ognjenasi kreirali smo naslovnicu kojom podižemo belu zastavicu apelujući na mir, zaustavljanje svakog oblika nasilja, i otvaranje očiju pred problemom koji je odavno postao i naš.

Putanja, haos, deca, laste… šta vi vidite na našem coveru?

U novom broju pronaći ćete i kolumnu Ane Dodig koja se pita u kojoj meri nas blizina četrdesetih godina čini uplašenim, psihološkinja Ivana Džamić Mladenović objašnjava nam kako da postignemo tu homeostazu u digitalnom svetu koji polako preovladava, a Nina Racić nas uči kako da prepoznamo narcisoidnu osobu u svom okruženju. Brana Antović podseća nas na važnu i aktuelnu temu - svako od nas ima svoj glas i građansku dužnost da izađe na predstojeće izbore.

Fashion editorijal iz Pariza predstavlja ekskluzivnu modnu priču Nine Rajak, istoričar mode Stefan Žarić vodi nas put modnih izložbi kroz kultne muzeje u Sjedinjenim Državama, a tu su i intervjui sa lokalnim brendom Studio Pliš, Hananom Bešovićem, ali i specijalni izveštaj sa Nedelje mode u Atini.

U decembarskom broju pronaći ćete i intervju sa likovnim umetnikom Mihaelom Milunovićem, kreativkom Marijanom Štrbac, foto-reportažu Anje Ivanović o autentičnim starinskim kućama i dvorištima Dorćola, ali i proći virtuelnim koracima slavnih dama Versajskog dvorca.

Više saznajte u novom broju magazina Elle koji je od 22. novembra u prodaji širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović
Web urednica: Tara Đukić
Web novinarka: Natalija Knežević
Art direktorka: Tijana Stamenković