U ponedeljak 20. novembra, održan je najveći modni događaj u regionu - Elle Style Awards powered by Belodore, pod nazivom Mystical Forest Soirée. Kultni Sava Centar, u renoviranom ruhu, poslužio je kao savršeni ambijent za jedinstveni koncept ovogodišnje dodele nagrada, a tema "mistična šuma" bila je bajkovita inspiracija za autentičan stilski izraz. 

Glamurozni događaj podrazumevao je elegantni dress code, što su naše zvanice i cenjeni dobitnici na sebi svojstven način podržali i uvažili. U nastavku donosimo tri najveća modna trenda koja smo primetili te večeri, kao i najbolje outfite sa Elle Style Awards powered by Belodore eventa.

Black Classic

U modnom svetu ne postoji ništa slično što bi moglo da bude ekvivalent crnoj (ne)boji - simbolu glamura, elegancije i večne klasike. Ovo stilsko pravilo iznova je potvrđeno kao dobra ideja kada vam je potreban outfit za glam događaj, a naše zvanice, ali i članice ELLE redakcije su to ovom prilikom i dokazale. 

Glavna i odgovorna urednica brenda ELLE, Teodora Bogdanović, plenila je u elegantnoj haljini modne dizajnerke Tijane Žunić, dok je Elle novinarka Natalija Knežević iznela custom-made glamuroznu kreaciju Dragane Ognjenović.

U galeriji pogledajte neke od najboljih all black modnih izdanja koje smo zabeležili na Elle Style Awards powered by Belodore događaju.

Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. Pogledajte najbolje modne kombinacije na Elle Style Awardsu 2023!

Extravaganza

Mistična šuma asocira maštu i raskoš, te nam nije nedostajalo ni dramatičnih krojeva, šljokica... NašaELLE web urednica Tara Đukić donela je svoj ekstravagantni pečat u Neo Design outfitu, dok su dame poput Jelene Ivanović, Blair Lee i Mine Sovtić odabrale upečatljive modne kombinacije koje su predstavljale pravo osveženje na crvenom tepihu gala događaja. Naravno, posebno se istakao i uvek originalan Božo Vrećo koji je pokazao i kako se crno nosi na ekstravagantan način.

Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved., Stefan_Stojanovic/Stefan Stojanovic Elle Style Awards

Vivid red

Poseban mikro-trend koji smo uočili na Elle Style Awards powered by Belodore dodeli bila je vibrantna crvena boja, ali u skladu sa mističnom šumom, tu su i one zemljane. Fashion devojka Aleksandra Bojović privukla je pažnju u impresivnoj lepršavoj haljini, dok je naša dobitnica nagrade za glumu Jasna Đuričić bila oličenje sofisticiranosti i prefinjenosti u tamnocrvenoj kreaciji.

Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. Elle Style Awards

Zahvaljujemo se našem glavnom sponzoru Belodore, kao i partnerima: Porsche, Honor, Philip Morris, BOSS, Tissot (čiji je generalni zastupnik Absolut Time), After Eight, Nescafe, Moroccanoil, Philips Lumea, Sanlorenzo Adria.