Jedan od najspektakularnijih Elle Style Awards događaja do sada održan je u ponedeljak 20. novembra u Sava Centru, pod nazivom Mystical Forest Soirée. U mističnoj šumi, glamuroznoj večeri i svečanoj dodeli nagrada prisustvovalo je više od 250 poznatih zvanica iz sveta mode, umetnosti i kulture.

Među ovogodišnjim dobitnicima su: Seka Sablić, Božo Vrećo, Vanja Grbić, Jasna Đuričić, Lokica Stefanović, Jug Đorđević, Brana Antović, i mnogi drugi koji su ostavili neizbrisiv trag u oblasti glume, muzike, sporta, aktivizma, pozorišta, dizajna...

Nezaboravnoj atmosferi doprineli su nastupi regionalnih zvezda Bože Vreće i Nine Badrić, kao i fashion voditeljski duo Boško Jakovljević & Marija Tarlać, a kako smo se proveli na Elle Style Awards 2023 powered by Belodore žurci koja je usledela - pogledajte u galeriji!

Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. Pogledajte najupečatljivije momente!

Zahvaljujemo se našem glavnom sponzoru Belodore, kao i partnerima: Porsche, Honor, Philip Morris, BOSS, Tissot (čiji je generalni zastupnik Absolut Time), After Eight, Nescafe, Moroccanoil, Philips Lumea, Sanlorenzo Adria.