Autentična obuća, jedinstvena estetika i kombinacija običnog i izvanrednog sinonim su za španski brend CAMPER. Camper u svojoj ponudi nudi savremene modele, koji uvek idu korak ispred svog vremena, ali sa bogatim modnim nasleđem u proizvodnji kvalitetnog i posebnog dizajna.

Cipele, patike i čizme izrađene su od kvalitetnih materijala poput posebno tretirane kože, tvida i vune. Skulpturalne pete i predimenzionirani đonovi od kuvane gume svakom modelu daju posebnost umetničkog unikata. Ponuda je raznovrsna, od klasičnog stila i tamnih nijansi, do vedrih boja.

Kolekcija za hladniju sezonu donosi bogat asortiman artikala kojom podjednako dominiraju elegantni i casual modeli. Svaki komad pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda.

Predstavljamo vam 5 autentičnih modela koji su naši favoriti ove sezone, a svi artikli iz kolekcije za jesen i zimu vas čekaju u Camper radnji u šoping centru Galerija, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Thelma ženske cipele

Camper (5).jpg
Camper 


Peu Cami ženske cipele

Camper (1).jpg
Camper 


Peu Touring ženske patike

Camper (4) (1).jpg
Camper 


Kiara ženske čizme

Camper (3).jpg
Camper 


NEUMAN ženske čizme

Camper (2).jpg
Camper