Ko ne sanja kupovinu kultnih dizajnerskih torbi? Gucci, Bottega Veneta, Chanel i Hermes odavno su na svim našim božićnim listama želja. A dok ih ne dosegnemo, otkrivamo vam 6 pristupačnih brendova torbi koje izgledaju poput dizajnerskih - a neće vas dovesti u nezavidnu finansijsku situaciju.

1. DeMellier

Osnivačica brenda, Mireia Llusia-Lindh, opisuje ih kao "torbe bez kompromisa": nema kompromisa između kvaliteta i održivosti. Svaka torba je ručno izrađena od održivih materijala, a deo profita pomaže deci sa specijalnim potrebama. Veći deo njihove kolekcije košta manje od 500 dolara, što je vredno s obzirom na njihov nivo zanatskog majstorstva.

 2. by FAR

Čini se da svaka modna urednica u gradu nosi by FAR torbu na ruci, a model Billy sa više džepova je jedan od naših omiljenih. Dizajnirane između Sofije, Londona i Sidneja, by FAR torbe odražavaju individualnost, visokokvalitetne materijale, tehničku ekspertizu i inovaciju.

3. JW Pei

Sa torbama koje koštaju manje 100 dolara, JW Pei predstavlja jedan od najpristupačnijih, ali ih najstylish brendova torbi. Dizajnirane u Los Anđelesu i napravljene od recikliranog veganskog kožnog materijala, JW Pei-ove kreacije uneće dozu razigranosti u garderobi, a bez narušavanja budžeta.

4. Mansur Gavriel

Mansur Gavriel je počeo sa samo dva modela torbi - koje su odmah postale modni hit. Dizajnirane u Njujorku i ručno izrađene u Italiji, raspon cena Mansura Gavriela torbi jeste u odeljenju luksuza, ali kvalitet ih čini vrednim ulaganja. Takođe, često imaju popuste na kojima se dobri modeli mogu naći i za 300-400 dolara.

 5. STAUD

Prema STAUD-u, moda bi trebalo da bude ne samo osnažujuća, već i pristupačna. Brend je fokusiran na dizajn, kombinujući sofisticiranu originalnost i vanvremenske klasike. Jedinstvena i odvažna kolekcija torbi sa srednjim rasponom cena.

 6. Dragon Diffusion

Woven tote torbe Dragon Diffusion brenda predstavljaju savršenu kombinaciju stila i pragmatičnosti: čvrsta i velika Santa Croce tašna će brzo postati vaš must-have. A da ne spominjemo da su sve ručno izrađene po porudžbini radi maksimalnog kvaliteta.