Niže temperature koje su polako postale konstanta u našim životima, navode nas da uradimo mini (re)organizaciju garderobera i preispitamo se da li imamo sve komade koji su nam potrebni za predstojeći period. Jesen, a uskoro i zima su uveli ne samo promenu boja u prirodi, već i u našim ormarima. Kao glavni saveznik u stvaranju besprekornog modnog stila za hladniji period, moderne jakne postaju ključni komad odeće koji spaja funkcionalnost i estetiku.

Ove sezone, modni brendovi su oduševili inovacijama i raznolikošću kada su u pitanju jakne, pa tako vidimo klasične komade s modernim twistom, ali i hrabre eksperimente sa krojevima i materijalima. U našem istraživanju najnovijih trendova, pregledali smo unakrsno ponudu high street brendova, ali i trendseterki sa Instagrama kojima verujemo, te pronašli neodoljive jakne koje ne samo da će vas grejati u hladnijim danima, već će i naglasiti vaš lični modni stil.

Spremni ste da zaronite u svet jesenje elegancije? Donosimo vam pet najupečatljivijih modela jakni koji će upotpuniti svaki vaš styling sa pantalonama i farmerkama ove sezone.

Kožna jakna

Vunena jakna ša šal-kragnom

Puffer jakna

Jakna/blejzer od antilopa

Shearling jakna

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.