Kada govorimo o statement komadima, nezaobilazno ime na našoj lokalnoj modnoj sceni je Ines Atelier. Bilo da je u pitanju venčanica, vuneni kaput ili suknja za business & ples, svaki od njih je za sva vremena. U novoj kolekciji brend ostaje dosledan dosadašnjem konceptu u kojem odeća nema vremensku i sezonsku odrednicu. Negujući tradiciju autentičnosti, dominiraju sfumato tonovi, lagani, prirodni materijali kojima oponiraju geometrijske, naglašene forme i vibratan kolorit prožet kroz
printove. 

Ovim povodom, osnivačica brenda i Elle Style Award 2022. dobitnica, Ines Janković, otkrila nam je koji je njen dress code za Novu godinu, ali i kojim se parolama se vodi u dizajniranju i životu.

Nova kolekcija spaja borca i individualistu sa nežnom, krhkom i ženstvenom stranom u nama. Koja je od te dve strane kod tebe jača?

Rekla bih da pripadam ovoj prvoj grupi koja sebe doživljava kao borca bez kompromisa. To se smenjuje na dnevnom nivou u zavisnosti od situacije. Svaka žena u sebi poseduje obe strane, ali u pomoć pozove onu koju trenutna situacija nalaže.

DSC_0982-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

DSC_1126-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

Šta ti je najveći izazov pri kreiranju svake nove kolekcije?

Ostati dosledan suštini brenda, njegovim vrednostima i viziji uprkos promenama i izazovima koje nam svaka nova sezona donosi.

DSC_1270-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

DSC_1617-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

Tri osnovna principa kojima se vodiš pri dizajniranju.

Gledam uvek da u kolekciji uradimo nešto novo i na taj način pomerim granice dosadašnje estetike, a da u isto vreme kombinujem sa prepoznatljivim elementima brenda.

DSC_8177-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

DSC_1794-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

Dress code za novogodišnju noć?

Rise and shine!

DSC_9996-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

DSC_0157-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

Lekcija koju nosiš sa sobom iz 2023. godine?

Kad je najteže, treba zapeti najjače!

DSC_0622-Edit copy.jpg
Danilo Pavlović 

DSC_0724-Edit.jpg
Danilo Pavlović 

DSC_0404-Edit.jpg
Danilo Pavlović