Kada su u pitanju nadolazeći modni trendovi, piste luksuznih revija su obično prvo mesto koje proveravamo. Na kraju krajeva, upravo su kolekcije dizajnera polazna tačka svih budućih tendencija. Streetstyle, linije high street brendova ali i Instagram feedovi su mesta na kojima svedočimo kako se ovi trendovi prevode u stvarnom životu; putem svakodnevnih odevnih kombinacija. Mi smo poseban fokus stavili na trendove koje IT Francuskinje nose za 2024. godinu. Njihov nijansirani pristup modnimtrendovima je ono čemu i sami težimo.

Često govorimo o tome kako je francuski estetski izraz snažno utemeljen na klasičnim odevnim komadima, komadima koji nikada ne izlaze iz mode i čine proces oblačenja pojednostavljenim. I dok ovo ima smisla, primetili smo da se trenutna modna izdanja Francuskinja koje pažljivo pratimo počinju poklapati sa opštim trendovima za 2024. godinu.

Od usvajanja najnovijih boja preko trendi modela jeansa - francuske devojke već su osvežile svoje ormare za 2024. godinu. 

Pop of red

Mary Janes

Old money

Žuta boja

Sivi jeans

Ogrtač/pončo

Tartan print

Statement ogrlica


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.