U svetu mode, gde trendovi dolaze i prolaze, kupovina stvari za garderober koje ćemo dugoročno nositi može da bude izazov. Međutim, jedna od ključnih koncepcija koja uvek ostaje relevantna je ideja capsule garderobera – pažljivo odabranog seta odeće i obuće koji čine osnovu vašeg svakodnevnog stila. Već nam padaju na pamet komadi poput kristalno bele košulje, dobrog para farmerici i statement crnog sakoa...

Kada govorimo o obući, izbor je veliki, ali postoji nekoliko klasičnih pari koje se izdvajaju kao apsolutni must-have komadi. U ovom tekstu, istražujemo pet nezaobilaznih pari cipela koje ne samo da su vredne posedovanja, već su i ključni elementi svakog dobro uravnoteženog outfita. Od nenametljivih čizama do patika koje idu uz sve, predlažemo da dodate sledeće parove na svoju listu želja što pre.

U nastavku saznajte koje su to cipele koje su uvek u trendu, lako se uklapaju u različite stilove i prilike, čineći ih esencijalnim delom svake modno osvešćene i promišljene kolekcije obuće.

Cipele sa srednjom potpeticom

Baletanke

Crne gležnjače

Mokasine

Patike


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.