Svi ljubitelji parfemaznaju šarolik opus koji nudi modna kuća Tom Ford. Od čitave beauty linije, parfemi se svakako izdvajaju iznad ostalih proizvoda.

Poslednjih nekoliko nedelja, posebna je pažnja usmerena upravo na njih, tačnije jedan koji bi, navodno, uskoro trebao da se pojavi u ponudi. O njemu se ne zna ništa zvanično, ali šuška se da će biti lansiran ove zime, i to pod nazivom Vanilla Sex.

Novi Tom Ford parfem Tiktok/jadealycebod

Na društvenim mrežama možemo videti da se dele fotografije bočice u boji pudera, a neki tvrde da su imali dodir s testerom parfema. Navodno je u pitanju kombinacija nota irisa, kože, trešnje, tonke, kao i da je krajnji utisak topao i zemljan. Dodao je da parfem sigurno neće biti za svakoga, ali da traje od sedam do osam sati. 

Tom Ford već ima nekoliko parfema s mirisom vanile kao što su Tobacco Vanille i Vanille Fatale, a ovaj prvi i nosi titulu bestsellera. Svaki od njih poznat je po intenzivnim tonovima koji umeju da budu teški tokom letnje sezone, te se posebno preporučuju zimi, a njihova čarolija zavešće vas tokom praznika. U nastavku otkrijte 10 najboljih Tom Ford parfema.

Black Orchid

Tom-Ford-Black-Orchid.jpg
Tom Ford Tobacco Vanille

Tom-Ford-Tobacco-Vanille.jpg
Tom Ford Mandarino Di Amalfi

Tom-Ford-Mandarino-Di-Amalfi.jpg
Tom Ford 


Soleil de Feu

Tom-Ford-Soleil-De-Feu.jpg
Tom Ford Lost Cherry

Tom-Ford-Lost-Cherry.jpg
Tom Ford Fucking Fabulous

Tom-Ford-Fucking-Fabulous.jpg
Tom Ford 


Tuscan Leather

Tom-Ford-Tuscan-Leather.jpg
Tom Ford 

Soleil Neige

Tom-Ford-Soleil-Neige.jpg
Tom Ford 

Rose Prick

Tom-Ford-Rose-Prick.jpg
Tom Ford 

Oud Wood

Tom-Ford-Oud-Wood.jpg
Tom Ford 

Već se neko vrijeme govori i piše da Tom Ford priprema novi parfem naziva 'Vanilla Sex'.

IZVOR: TOM FORD

Svi ljubitelji parfema znaju šarolik opus koji nudi modna kuća Tom Ford. Od cijele beauty linije, parfemi svakako iskaču iznad ostalih proizvoda.

Posljednjih nekoliko tjedana, posebna je pažnja usmjerena upravo na parfeme Tom Forda, točnije jedan koji bi, navodno, uskoro trebao izaći u ponudu. O njemu se ne zna ništa službeno, ali šuška se da bi se trebao zvati 'Vanilla Sex' kao i da bi trebao izaći negdje u nadolazećim mjesecima.

Na društvenim mrežama možemo vidjeti da se dijele fotografije puder ružičaste bočice, a neki kažu da su se susreli s testerom parfema. Tako jedan koristik TikTok-a tvrdi da parfem ima kombinaciju nota irisa, kože, trešnje, mahune tonka, kao i da je krajnji dojam topao i zemljan. Dodao je da parfem sigurno neće biti za svakoga, ali da traje od sedam do osam sati. 'Prljavi, zemljani, vanilija miris', bio je njegov opis.

Tom Ford već ima nekoliko parfema s mirisom vanilije kao što su Tobacco Vanille i Vanille Fatale, a upravo Tobacco Vanille nosi titulu i jedne od njegovih najvećih beauty uspješnica.

Uz njega, ovih 9 Tom Fordovih parfema ocijenjeno je najboljima kroz godine.

Black Orchid

IZVOR: TOM FORD

Tobacco Vanille

IZVOR: TOM FORD

Mandarino Di Amalfi

IZVOR: TOM FORD

 Soleil de Feu

IZVOR: TOM FORD

 Lost Cherry

IZVOR: TOM FORD

 Fucking Fabulous

IZVOR: TOM FORD

 Tuscan Leather

IZVOR: TOM FORD

 Soleil Neige

IZVOR: TOM FORD

Rose Prick

IZVOR: TOM FORD

 Oud Wood