Sigurno je da ste u proteklih mesec dana primetili da je direktno sa modnih pista u ponudama kolekcija naših omiljenih high street brendova sveprisutna jedna boja. Torbe, džemperi, sakoi, pa i pantalone, vrlo često su upravo u ovoj nijansi, koja je i proglašena trenutnim najvećim trendom za jesen 2023.

Sa dolaskom jeseni, prirodno je da se okrećemo tamnijim i dubljim nijansama, koje pored neutralnih boja kao što su krem, bela, crna i siva dodatno akcentuju svaki outfit. Kako svaka dama od stila pored modnog aspekta, veliki deo pažnje posvećuje i beauty segmentu, bilo je potrebno da otkrijemo koji je najlepši izbor laka za nokte u novoj sezoni.

Trendovi u manikiru smenjuju se sa godišnjim dobom, pa smo se tako pozdravili sa "bluberry milk", lavandom i sličnim nijansama u korist onih zagasitijih i klasičnijih. Ukoliko želite da predahnete i od nude i drugih minimalnih opcija, najbolji izbor ovog oktobra jeste njeno veličanstvo crvena boja - i sve njene podvarijante.

Od klasične, vrišteće crvene, preko bordo u boji vina, do najdubljih nijansi koje idu ka spektru braon -  definitivno će svako pronaći nešto za sebe.

Dakle, bez daljeg odlaganja, nastavite da listate ovaj tekst kako biste videli najlepše primere bordo i crvenih noktiju na Instagramu. Sigurno je da ćete primiti mnoštvo komplimenata za vaš novi manikir!