Sinoć je održana dodela Oskara za 2024. godinu u Dolby teatru u Holivudu: svi A-listeri bili su u punom sjaju, a izgledi na crvenom tepihu bili su ništa manje nego senzacionalni. Od vintage Balenciaga toalete na Carey Mulligan, do blistave haljine Giorgio Armani Privé koju je savršeno iznela Zendaya - bilo je tu mnoštvo kombinacija koje ćemo pamtiti.

Kada je reč o beauty segmentu, odabir frizura i make up lookova na ovogododišnjoj ceremoniji ni najmanje nas nisu razočarali. Primetili smo mnoštvo trendova - od bob frizura do latte make upa, ali naše omiljene IT devojke posebnu pažnju pridale su i odabiru elegantnog manikira.

Naš favorit ponela je Barbie devojka, glumica Margot Robbie, koja se ovog puta pojavila u dugoj crnoj Versace toaleti čime je i zvanično okončala seriju pojavljivanja u pink outfititma. Frizura i šminka bili su jednostavni, a izbor laka za nokta možda je i naglasio jedan od budućih manikir trendova.

Naime, reč je o kremastom, svetlosmeđem manikiru koji se bazira na karamel boji. Ova nijansa laka za nokte savršena je ravnoteža između nude i smeđe boje, čineći je izuzetno nosivom za proleće i leto. Ton je savršeno dopunjavao svečanu kombinaciji i činio je da njeni nokti izgledaju vrlo skupoceno. Ako se pitate ko stoji iza chic manikira Margot Robbie, reč je o Betini Goldstein, Chanelovoj nail umetnici. 

Hvala za inspiraciju, Margot!

 Izvor: ELLE/N.K.