ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti La Roche-Posay Mela B3 serum. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

NOVI MELA B3 SERUM - INOVACIJA U BORBI PROTIV HIPERPIGMENTACIJE

La Roche-Posay, brend koji preporučuju dermatolozi širom sveta, predstavio je Mela B3 serum - inovaciju koja transformiše borbu protiv svih vrsta hiperpigmentacije, kao što su melasma, fleke od sunčanja i akni. Mela B3 svojom unikatnom formulom koja kombinuje Melasyl™, 10 odsto niacinamida i druge dermatološki aktivne sastojke, predstavlja izuzetno sveobuhvatno rešenje sa ciljanim dejstvom protiv tamnih fleka. Tajna je u tome što Melasyl™ presreće višak melanina pre nego što ostavi trag na koži. Testiran na svim fototipovima i brojnim nepravilnostima pigmentacije, ovaj serum ne samo da smanjuje vidljivost tamnih fleka, već pruža koži jedinstvenu kombinaciju obnavljanja, eksfolijacije i zaštite.
Sa izuzetnom efikasnošću i vidljivim rezultatima na svim tonovima kože već nakon prve nedelje primene, Mela B3 dolazi kao dugo očekivano rešenje za sve koji žude za besprekornom kožom.

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.

Izvor: ELLE/ N.K.