Bila je to velika nedelja za Victoriju Beckam. Neposredno nakon što je proslavila svoj 50. rođendan, multitalentovana dizajnerka i nekadašnja pevačica se vratila svom poslu, budući da je upravo objavljena njena saradnja sa jednim od najvećih modnih brendova na svetu.

Od danas, kolekcija Victoria Beckham x Mango dostupna je kako online tako i u prodavnicama - i verovatno neće još dugo ostati tako. Inspirisana filmom La Piscine sa Jane Birkin i Alain Dellonom u naslovnim ulogama, kolekcija je inspirisana nonšalantnim stilom 70-ih, uz elegantne krojeve, ženstvene slip haljine, lagana pletiva i statement aksesoare. Podsećajući na siluete koji su i svojevrsni potpis ličnog stila čuvene Posh, capsule kolekcija takođe uključuje sakoe, business pantalone i visoke potpetice.

Dok linija obuhvata modne komade sa bezvremenskim kvalitetom, te cenama koje se kreću od 50 do 400 evra, istovremeno nudi i pristupačniji pogled na kultni stil Victorije Beckam.

Ovo je idelan trenutak da ukoliko ste mogućnosti obradujete sebe i dopunite vašu prolećno/letnji garderober za 2024. sa barem jednim limited edition komadom ove iconickolekcije.

U galeriji smo izdvojili naših deset modnih favorita. Pogledajte ih u nastavku!

Victoria Beckham, Mango Pogledajte 10 komada iz dostupne kolekcije.

 Izvor: ELLE/N.K.