Modne piste već nekoliko sezona potvrđuju da šljokice nisu rezervisane samo za novogodišnju euforiju, a da metalik boje, svila i pliš odišu moćnim glamurom čak i u toplim, letnjim večerima. Upravo to je slučaj u novoj SS24 kolekciji brenda MO Premiere, koji potpisuje Milica Opačić.

Izrađena sa posebnom pažnjom prema detaljima i koristeći samo najfinije materijale poput svile, kože i žerseja, kolekcija za proleće/leto 2024. utelovljuje sofisticiranost i sjaj.

Glamurozni deo kolekcije naglašen je srebrnim i crnim šljokicama, koje daju dodir raskoši svakom komadu. Odvažni power suit predstavlja simbol moći i samopouzdanja, dok su haljine In the name of the roses inspirisane lepotom cvetnih bašti, noseći sa sobom romantični duh proleća.

130A4637 copy.jpg
Luka Stepanović 

130A5026 copy.jpg
Luka Stepanović 

130A5696 copy.jpg
Luka Stepanović 

130A5359 copy.jpg
Luka Stepanović 

130A5858 copy.jpg
Luka Stepanović 

130A5541 copy.jpg
Luka Stepanović 

primer.jpg
Luka Stepanović 

130A6136 copy.jpg
Luka Stepanović 

Air-con dress donosi udobnost i eleganciju u svakodnevni život, dok Epic trench predstavlja klasičan komad koji nikada ne izlazi iz mode. Za dodir futurističke elegancije, tu je Metalic magic - deo kolekcije koji odiše modernim sjajem i sofisticiranim dizajnom.

Dizajnirana da osnaži i istakne modernu žene u urbanom okruženju, MO Premiere kolekcija besprekorno prelazi od glamuroznog večernjeg odevanja do moćnih odela, od delikatnih letnjih haljina sa floralnim motivima do šik odeće idealne za opuštene šetnje duž suncanih morskih obala, nudeći spoj rafiniranosti i praktičnosti.

130A6043 copy.jpg
Luka Stepanović