U najnovijoj epizodi svoje veoma voljene serije dizajnerskih kolaboracija, H&M sa zadovoljstvom najavljuje saradnju sa brendom u usponu Rokh. Obožavan zbog svojih eksperimenata na odeći pod strogim okom korejskog dizajnera Roka Hwanga, Rokh je tražen zbog svog pametno prilagodljivog dizajna prožetog neobičnom elegancijom. 

Kolekcija će u Srbiji biti dostupna na internet stranici hm.com od 18. aprila, i u ponudi će se naći ženska i muška kolekcija, kao i modni dodaci.

Rokh H&M kolekcija sadržaće prilagodljive Rokh komade, od dvoslojnih kaputa do haljina sa odvojivim rubom, uz laskave komade u stilu korseta i razigrane torbe kao i statement nakit.

„Rokh je na čelu novog talasa korejskih dizajnera čija konceptualna, ali nosiva odeća trenutno osvaja modu. Ponosni smo što predstavljamo kurirane klasike Roka Hwanga i jedva čekamo da vidimo kako će ih naši kupci nositi“, kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica i direktorka dizajna ženske odeće u H&M-u.

cq5dam.web.1000.1000.jpg
H&M 

cq5dam.web.1000.1000 (3).jpg
H&M 

cq5dam.web.1000.1000 (8).jpg
H&M 

„Rokh dizajn ima klasičan izgled sa radikalnom konstrukcijom za bezvremenski pristup dizajnu. Veoma sam uzbuđen što mogu da podelim našu viziju sa kupcima širom sveta zahvaljujući ovoj prekretničkoj kolekciji sa H&M-om“, kaže Rok Hwang, kreativni direktor brenda Rokh.

cq5dam.web.1000.1000 (2).jpeg
H&M 

cq5dam.web.1000.1000 (1).jpg
H&M 

cq5dam.web.1000.1000 (7).jpg
H&M 

Celu kolekciju pogledajte na ovom LINKU.

Za više informacija o kampanji, uključujući dodatne fotografije i proizvode, pročitajte na H&M Magazinu.