Prvi koraci njene dugovečne karijere vezuju se upravo za magazin Elle. Jedna je od prvih (i najpoznatijih) svetskih supermodela, originalnih zlatnih devojaka koje su u devedesetim godinama opčinile najpre Giannija Versacea, a kasnije i čitavu planetu. Istaknuto lice mnogih brendova, Naomi je postala mnogo više od toga. Zahvaljujući svojoj gracioznosti, harizmi i neverovatnom talentu i u 2024. nastavlja da ponosno korača najvažnijim pistama, te je sa pravom nazivaju i modnom ikonom.

U intervjuu za martovski broj magazina Elle, Naomi govori o svojim procesima kroz koje je prošla i strpljenju kom se učila ne bi li postigla sve što do sada jeste i što i dalje radi. Govori o godinama u kojima je postala majka i pronašla delove sopstvenog bića koje još uvek istražuje dok veruje u sebe, ali i u druge. I u tome se prepoznajemo.

Fashion segment otvara veliki trend report Elle saradnika Petra Spasojevića sa najvećih Nedelja mode, web urednica Tara Đukić prenosi sveže utiske sa Centralnog Fashion Weeka u Budimpešti, a istoričar mode Stefan Žarić donosi prikaz najnovije postavke Muzeja i Instituta za tehnologiju mode u Njujorku. Kada je reč o lokalnoj sceni, glavna i odgovorna urednica Teodora Bogdanović razgovarala je sa umetnicom Ivanom Dimović, ispred brenda Yvalise.

U sekciji Priča, Brana Antović piše o problemu akušerskog nasilja, Maja Savićević podseća nas da se kroz život vodimo samo sopstvenim vremenskim odrednicama, dok psihološkinja Ivana Džamić objašnjava kako da izađemo iz "zone komfora". 

U susret 96. dodeli Oskara, Jelena Ilić donosi pregled nominovanih filmova, a tu su i intervjui sa književnicom i rediteljkom Nađom Petrović, kao i Aynom Rand, filozofkinjom i dramaturškinjom.

Živopisnim putem Australije vodi nas Elle kolumnistkinja Ana Dodig, a nakon toga sa Anjom Ivanović obilazimo i čuvenu dorćolsku Pekarsku radionicu.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Moroccanoil® body lotion sa arganovim uljem 360 ml + kultni Moroccanoil treatment original 10m. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

Više saznajte u novom broju magazina Elle koji je od 22. februara u prodaji širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović
Web urednica: Tara Đukić
Web novinarka: Natalija Knežević
Art direktorka: Tijana Stamenković

Fotografija: Quil Lemons
Stajling: Georgia Medley