NISHANE proslavlja svoj jubilej, prvih deset godina od zvaničnog osnivanja. Za ovo kratko vreme Nishane je postao jedan od vodećih luksuznih brendova u svetu. Svoje divne obožavaoce za godišnjicu je počastio novim verzijama pet najprodavanijih parfema (Hacivat, Hundred Silent Ways, Ani, Fan Your Flames, Wūlóng Chá) koje su njihovi stvaraoci malo ’’začinili’’.

Svaki od ovih pet parfema je pažljivo dizajniran tako da istakne i unapredi glavne karakteristike originalnog mirisa. Očekuje se da ovi ekskluzivno kreirani parfemi postanu nove globalne ikone u svetu parfimerstva, kao pokazatelj nepokolebljive posvećenosti Nishane brenda u stvaranju neuporedivih mirisnih iskustava. Svaki novi miris kreiran je da postane signature, možda baš vaš. Budite radoznali i istražite The X Collection u Belodore parfimerijama.

HACIVAT X

HACIVAT X je nova interpretacija globalnog hita brenda NISHANE, HACIVAT-a (lansiranog 2017. godine), koji odaje počast tradicionalnom liku iz pozorišne predstave senki, sa strukturom koja zrači elegancijom, kompetencijom i ljubavlju prema umetnosti. Ovaj miris predstavlja proslavu života, sa stimulativnim notama ananasa i bergamota podržanim drvenastim notama. Budite radoznali i istražite The X Collection u Belodore parfimerijama.

HACIVAT X.jpg
Promo 

HUNDRED SILENT WAYS X

HUNDRED SILENT WAYS X je zadržao jedan opšti ton koji je karakterističan za originalni miris (lansiran 2016. godine). Kožne note su blago prilagođene kako bi dodale još elegantniji dodir originalnoj formuli. HUNDRED SILENT WAYS X je ukusno zavodljiv miris koji kombinuje eleganciju cvetnih nota sa bogatstvom gurmanskih akorda. Budite radoznali i istražite The X Collection u Belodore parfimerijama.

HSW X.jpg
Promo 

ANI X

ANI se često pominje kao najbolji miris vanile ikada. Sa ANI X, NISHANE je želeo da unapredi tu mističnu putanju kroz vreme koju su obožavaoci doživljavali sa originalnom verzijom parfema. U pokušaju da dopre do ljubitelja parfema koji posebno traže osvežavajući aspekt mirisa, ANI X je dizajniran da se otvori sa bogatijom svežinom sočnog citrusa. Osveženje koje se oseća sa novim ANI X, uz već poznatu izvrsnost vanile, biće prijatno iznenađenje za sve ljubitelje parfema. Budite radoznali i istražite The X Collection u Belodore parfimerijama.

ANI X.jpg
Promo 

WŪLÓNG CHÁ

Originalni WŪLÓNG CHÁ je slavljen posebno zbog snažne moći osvežavajućih nota. Međutim, WŪLÓNG CHÁ X je dizajniran da ublaži oštre ivice originalne formule i da je unapredi dodavanjem cvetnih nota, pre svega magnolije. Ovaj miris otvaraju osvežavajuće citrusne note yuzu, bergamota, narandže, mandarine, prenoseći nosioca mirisa na sunčane obale Mediterana. Dok se miris smiruje, note magnolije, ulja timijana i zelenog čaja plešu oko vas, najavljujući spokojstvo trenutka za ispijanje vašeg omiljenog čaja. Budite radoznali i istražite The X Collection u Belodore parfimerijama.

WULONG CHA X.jpg
Promo 

FAN YOUR FLAMES X

Inspirisan citatom "Započni svoj život vatrom. Traži one koji će podsticati tvoje plamenove" od Rumija, FAN YOUR FLAMES, lansiran 2016. godine, je još jedan globalni hit brenda NISHANE. Naglašavajući želju ljudi da budu okruženi prijateljima koji će ih podržavati bez obzira na to čime žele da se bave u životu, originalna formula nudi kombinaciju nota koje evociraju toplu i privlačnu atmosferu. Novi parfem, FAN YOUR FLAMES X, dizajniran je da ublaži plamenove originalnog bestselera dodirujući ih nežnim notama tropskih ukusa. Budite radoznali i istražite The X Collection u Belodore parfimerijama.

FYF X.jpg
Promo