U ponedeljak, 9.10.2023. godine, u poznatom zagrebačkom hotelu Esplanade, Diplomacy&Commerce Croatia upriličio je događaj povodom svog šestog rođendana. Na ovom svečanom događaju, Belodore je dobio nagradu - Najveći breakthrough u regionalnoj retail industriji!

DSC_5161.jpg
Promo 

 Izražavajući zahvalnost medijskoj kući Diplomacy&Commerce Croatia na tome što je prepoznala i nagradila Belodore za najveći proboj u regionalnoj maloprodajnoj industriji, Miloš Milutinović, generalni direktor DP Lux grupe, čiji je Belodore član, istakao je da je za 3 godine, od 2020. godine ostvaren neverovatan rast Belodore parfimerija u regionu. Ovaj rast postignut je zahvaljujući timu kolega iz DP Lux grupe, kao i regionalnih partnera poput Diplomacy &Commerce Hrvatska, istakao je Milutinović.

DSC_5011.jpg
Promo 

Belodore parfimerije se nalaze na 6 tržišta (Hrvatska, Srbija, Mađarska, Crna Gora, Bugarska, Severna Makedonija) sa preko 30 miliona ljudi.

Ovog oktobra Belodore slavi svoj treći rođendan, trenutno 13 parfimerija posluje u regionu, a do kraja godine sa novim otvaranjima Belodore će postati najveći lanac niche parfimerija u Evropi.

DSC_4949.jpg
Promo 


O DP Lux grupi:

DP Lux grupa je vodeći evropski distributer brendova parfema i skin care kozmetike sa prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspešnim saradnjama sa prestižnim brendovima, a sa svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom delu Evrope. Takođe, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfimerija (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja. Više o DP Lux grupi možete pronaći na sledećem linku: https://dpluxgroup.com/