Domenico Ganassini di Camerati, redovni profesor hemije na Univerzitetu u Paviji, svoju ljubav prema učenju i istraživanju hemije utkao je u Institut Ganassini, koji je 1935. godine osnovao u Milanu. Upravo iz te posvećenosti i želje da svoje znanje proširi i upotrebi u svrhu negovanja zdravlja i lepote, nastao je brend Rilastil 1972. godine. U pedeset godina dugu tradiciju uspeha i inovacija, od svakog pojedinačnog sastojka do finalnog proizvoda, koji zadovoljava sve dermatološke i estetske potrebe kože, stali su svo znanje i eksprtiza, koji su primenjeni u svakom pojedinačnom proizvodu koji su i prvi izbor korisnika u Italiji.

Ndstudio_31.jpg
Promo 

Brend je jedinstven po posvećenom laboratorijskom istraživanju i primeni naprednih i efikasnih formula - koje od svakog sastojka do biorazgradive ambalaže predstavljaju originalni italijanski proizvod. Brend je našao svoje korisnike širom sveta kod stalnih kupaca čiju kožu proizvodi Rilastila već decenijama oplemenjuju, hidriraju i čine baršunastim i mekim na dodir. Kvalitet se konstantno testira i potvrđuje nizom kontrola sprovedenih duž celog lanca snabdevanja. Upravo zbog sigurnih, visoko efikasnih i visoko koncentrovanih sastojaka, koji garantuju bezbednost i ulivaju poverenje, ovaj brend preporučuju farmaceuti, propisuju dermatolozi, ginekolozi i pedijatri.

Koža, najveći organ na telu koji je naše ogledalo svakog trenutka u životu, je uslov za zdravlje organizma. Zato mi u Rilastilu pridajemo posebnu pažnju prevenciji. Svesni vremena u kome živimo, svaki proizvod je testiran na sposobnost da u potpunosti zaštiti kožu od toliko prisutne plave svetlosti, koja najviše doprinosi starenju kože. Procenjuje se stepen podnošljivosti kozmetičkih preparata za okoloočno područje kao i sposobnost zaštite kože od zagađenja životne sredine (gradska prašina) i unutrašnjeg zagađenja. Savremena nega se za nas temelji na nauci i zato najbolji timovi dermatologa, tehnologa, hemičara i farmaceuta ujedinjeni u Rilastilu, donose alhemiju i magiju nege i zdravlja.“ - istakao je Giuseppe Ganassini, vlasnik Rilastila, koji je posebno zbog ove prilike stigao u Srbiju.

Rilastil proizvodi koži pružaju neophodne nutritivne sastojke, obezbeđuju uravnoteženu hidrantnost, rešavajući dermatološke probleme na impresivan način. Široka paleta Rilastil proizvoda uključuje preparate za čišćenje lica, kreme za lice i telo, koje rešavaju problem suve, osetljive kože, sklone aknama i vraćaju izgubljenu elastičnost paleta proizvoda za sunčanje za decu i odrasle koja štite od UVA i UVB zračenja i sprečavaju hiperpigmentaciju, kao i mnoge druge proizvodi, koji kožu neguju, štite i sprečavaju njeno prevremeno starenje.

Ndstudio_04.jpg
Promo 

Ponosni smo što smo partneri za Srbiju i uvoznici brenda Rilastil. Naše žene, a sve više i moderni muškarci, veoma brinu o svojoj koži, a kako su žene u Italiji poznate po lepoti i nezi kože, to smo sigurni da će Rilastil biti još jedan zajednički imenitelj te lepote. Dermatološka prevencija je blisko povezana i sa zaštitom životne sredine, i odgovornošću prema planeti, koji su u korporativnom upravljanju u kompaniji Rilastil jedan od osnovnih načela pri nastajanju svakog od ovih proizvoda i njihovom daljem razvoju. To dokazuje i formula koja osigurava izostanak supstanci koje štete prirodi, jer u većini slučajeva, ono što je štetno za životnu sredinu, jednako je štetno i za našu kožu. Zato mi čuvamo i jedno i drugo.” - rekla je Andrea Radonjić direktor marketinga kompanije Medica Linea, zastupnik Rilastila za Srbiju.

Rilastil, kao sinonim za kvalitet u Italiji, Evropi i svetu, kada su u pitanju dermatološki kozmetički proizvodi, od prošle godine je dostupan sa celom svojom paletom i na srpskom tržištu.