Spektakularnom laserskom projekcijom na vedrom nebu grčke prestonice obeležen je početak IQOS TOGETHER X, događaja koji je okupio predstavnike čak 19 zemalja, među kojima je i Srbija. Event kojem su prisustvovali samo odabrani, održan je 29. septemra u Ellinikion parku u Atini pod pokroviteljstvom Philip Morris International-a, a simboličan naziv platforme - IQOS TOGETHER X, dovoljno nam govori o cilju projekta.

U znak podrške misiji bez duvanskog dima, kompanija Philip Morris International predstavila je IQOS Together X platformu koja pozdravlja izbor više od 27 miliona punoletnih korisnika, da sa cigareta pređu na manje štetan IQOS sistem za zagrevanje duvana.

iqos together x platofrma pokrenuta da bi podržala bolji život bez duvanskog dima
©MARCUS ZUMBANSEN 

Preko 50 predstavnika iz Beograda imali su prilike da se pridruže ovom jedinstvenom događaju koji će se dugo prepričavati. Pozitivna atmosfera vladala je tokom čitave večeri na kojoj su učesnici uživali u DJ nastupima, vatrometu, a poseban detalj bio je personalizovanje IQOS ILUMA proizvoda.

NPH00011.jpg
SASA NIKOLIC/NIKOLIC PHOTOGRAPHY 

Preko platforme IQOS Together X, sarađujemo sa članovima IQOS zajednice iz celog sveta – zajednice koja obuhvata više od 27 miliona punoletnih korisnika, od kojih smo neke pozvali da nam se pridruže na globalnom događaju u Atini”, rekao je Stefano Volpeti, predsednik PMI-a za proizvode bez dima i odnose sa potrošačima.

Videti toliko članova ove zajednice na jednom mestu tokom ovog jedinstvenog događaja, prilika je za nas da proslavimo njihovu ulogu u tome da cigarete odu u istoriju i ohrabrimo ih da se zalažu da i ostali punoletni pušači naprave bolji izbor od nastavka pušenja”.

NPH00396.jpg
SASA NIKOLIC/NIKOLIC PHOTOGRAPHY 

IQOS TOGETHER X naglašava moć izbora i nudi potrošačima iskustvo kreirano po nihovom izboru. U okviru ove inicijative, koja se razvijala na tržištima širom sveta poslednjih šest meseci, prikupljane su povratne informacije potrošača na osnovu kojih je organizovan globalni događaj u Atini.

Novi IQOS Iluma Prime uređaji

Naravno, putovanje je bilo upotpunjeno i novim IQOS Iluma Prime uređajima koji su naše iskustvo učinili još posebnijim zbog lakoće korišćenja i izostavljanja čišćenja.