Ovomesečni pretrpani raspored modnih revija na Nedeljama mode u Londonu, Njujorku, Milanu i Parizu, nije ništa u poređenju sa brojem žurki koje brendovi organizuju ove sezone. Od intimnih večera do gala party-ja – jedino što stižemo jeste da se prebacimo iz jednog para cipela u drugi, dok žurimo na neki novi fashion događaj u gradu. Poslednja stanica? IQOS ILUMA LAUNCH EVENT u Hangaru koji je napravio žurku za pamćenje.

DSC03046.jpg
LCF produkcija 

Preko 600 zvanica, među kojima su bila poznata i uticajna imena iz sveta mode, umetnosti, kulture i biznisa, uživalo je u spektakularnoj atmosferi predstavljanja novog, revolucionarnog proizvoda koji transformiše budućnost i iskustvo odraslih pušača podiže na sasvim novi nivo - IQOS ILUMA.

DSC03517.jpg
LCF produkcija 

Gostima su se prvo obratili Milan Marić, glumac i host večeri, te Aleksandar Jakovljević, managing director South East Europe, i Oggie Kapetanovic, Vice President Integrated Brand Building, najavivši da će novi proizvod u Srbiji biti dostupan od 30. septembra, a potom su usledeli nezaboravni nastupi Bajage i Fantoma.

_DSC3444.jpg
LCF produkcija 

_DSC3776_1.jpg
LCF produkcija 

DSC02764.jpg
LCF produkcija 

IQOS ILUMA i vizuelno je predstavljen na jedinstven umetnički način – futurističkom scenografijom u čijem je fokusu Next Level Cube sa infinity ogledalima. ILUMA nudi tri jedinstvena uređaja - IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA I IQOS ILUMA ONE. Svaki je opremljen sistemom indukcionog grejanja. Nemaju oštricu, precizno zagrevaju duvan i ne ostavljaju ostatke jer se ne čiste. Nikada. Nakon lansiranja u Italiji, Grčkoj, Španiji i Švajcarskoj, konačno je stigao i u Srbiju.

Za estete i fashion ljude posebno je važno naznačiti da proizvod dolazi u najrazličitijim stylish bojama i sa jedinstvenim karakteristikama i aksesoarima. Osvestite sva svoja čula, vreme je za sledeći nivo!

DSC02532.jpg
LCF produkcija 

*Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

_DSC3693 (1).jpg
LCF produkcija