Književnica, slikarka, novinarka Mirjana Bobić Mojsilović svoju stvaralačku energiju neiscrpno pretače u nove projekte. Jedan od njih je i zbirka priča „Bolji izbor“ kao rezultat saradnje sa IQOS brendom i izdavačkom kućom Laguna, a u kojoj je uz pomoć ličnih ispovesti korisnika, prošla kroz sopstveno IQOS putovanje. Ideja je da ova knjiga posluži kao pomoć i podrška svima onima koji i sami žele da načine bolji izbor i pređu sa cigareta na IQOS.

"Mene je rad na ovoj knjizi, zajedno sa početkom mog bezdimnog putovanja, doveo u red. Pokazao mi je da je promena moguća i da je daleko lakše nego što sam na početku mislila. Uz ove dragocene ispovesti i iskustva korisnika, nisam doživela nikakvu veću krizu, rad na ovoj knjizi mi je neviđeno pomogao, zabavio me je i što je najlepše, promenila sam sopstvene navike, sopstveni život pa ako hoćete, i sopstvenu filozofiju“, izjavila je Mirjana Bobić Mojsilović.

Neopsednuta savršenstvom, a uverena da male stvari čine sreću, Mirjana nas često uči umeću života i inspiriše da se vratimo sebi i suštinskim vrednostima. I ovog puta bila je potpuno iskrena o svojim iskustvima:

“Ja sam knjigu zamislila kao moj dnevnik, dnevnik mog prelaska - sa svim svojim slabostima, padanjima, sumnjama, varanjima i svime onim ostalim što se veže za jednog normalnog čoveka. Imala sam antiherojski pristup, jer sam ja apsolutni antiheroj. Savršen heroj je dosadan heroj - kako u literaturi, tako i u životu.”

Mirjana Bobić Mojsilović smatra da je imala antiherojski pristup.
Promo 

Sve te male priče, anegdote, detalji iz života su podrška i izvor praktičnih saveta za sve koji odluče da u svojim životima naprave bolji izbor od nastavka pušenja cigareta.

“Mnogo su mi značile njihove priče, inspirisale su me. Znate kako je kad čujete da neko kaže ‘Nisam nikad više zapalio cigaretu’? Prvi boljitak koji sam osetila je mentalni - vidi kako ja to mogu, kako sam snažna, kako sam dobra za sebe. Taj odnos prema sebi je najveći dobitak, osećaj da znaš da si pobedio demona u sebi i propagandu da nešto ne možeš. Sve ispovesti sam shvatala kao podršku, mogla sam da im čujem glasove”, otkrila nam je književnica.

Kompanija Philip Morris je dug niz godina posvećena misiji stvaranja sveta bez duvanskog dima i adresiranju uticaja pušenja na zdravlje, nuđenjem alternativa koje su bolji izbor u odnosu na nastavak pušenja. Sledeći tu viziju IQOS kao vodeći brend kompanije Philip Morris, lansiran je na tržište Srbije pre više od 6 godina.

IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Mirjana Bobić Mojsilović predstavila je svoju novu knjigu Bolji izbor.
Promo