Bri Emery, art direktorka i blogerka - @designlovefest

Prepoznatljiva je po: svi poznavaoci blogerske scene primetili su (i brzo zavoleli) simpatičnu plavušu koja obožava i domišljato koristi boje

Insta stil: Šareno i veselo! 

Pratite je zbog: Bri objavljuje fotografije iz svog doma, ali beleži i svakodnevicu iz radnog studija. Očekujte erupciju kreativnosti, a ako je budete pratili, sigurno ćete naučiti neki novi trk kada je reč o dekoraciji.

Carolina Engman, modna blogerka - @carolinaengman

Prepoznatljiva je po: iako živi u Njujorku, Caroline se drži postulata skandinavske estetike: samo minimalno jeste dovoljno dobro.

Insta stil: savršeno dozira fotografije modnih kombinacija i enterijera. Prigrlite najbolje od oba sveta.

Pratite je zbog: kako biste se uverili da jednostavno ne znači dosadno. Upravo suprotno!

Kelly Wearstler, dizajnerka enterijera - @kellywearstler

Prepoznatljiva je po: Kelly je VIP kada je reč o svetu američkih dizajnera enterijera. Nije samo uspešna u svom poslu, ona je i TV lice, kao i autorka knjiga o dizajnu.

Insta stil: ukratko, modernizam sreće glamur starog Holivuda.

Pratite je zbog: kako biste videli razvoj jednog projekta. Od inspiracije, preko ideje, do gotovog proizvoda (a i zato što ćete uživati u eksploziji boja i desena).

Line Key, fotografkinja i stilista - @vintagepiken

Prepoznatljiva je po: poseduje nepogrešiv osećaj za lepo. Njen zaštitni znak su fantastične kompozicije.

Insta stil: nežno, bajkovito, ušuškano. Poželećete da se uselite!

Pratite je zbog: ne samo da živi u fantastičnom prostoru koji rado slika, već je vlasnica i vintage radnje... Inspiracija je neograničena.

Kate Arends, marketing stručnjak - @witanddelight

Prepoznatljiva je po: ova blogerka iz Mineapolisa tipična je devojka iz susedstva. Bez velikih eksperimenata ona uvek iznova osvaja razmaženu internet publiku.

Insta stil: svedeno. Dok skrolujete preko njenih slika, pomislićete da gledate dobar art film.

Pratite je zbog: istančan ukus doveo ju je do saradnje sa brendom Target za koji je kreirala mini kolekciju. Ali, ako vam to nije dovoljno, zaljubićete se u njenu kucu Winnie Bear. Mi jesmo!

Tekst: Jelena Karakaš