Od aromatičnih sveća u raznim bojama i oblicima, do lepih umetničkih slika koji će vaš dom pretvoriti u pravu oazu mira i pozitivne energije.

(10 jednostavnih saveta koji će vaš dom pretvoriti u oazu mira)

Komadi koji će savršeno ukrasiti vaš dom su prilično dostupni i povoljni, a na vama je samo da odaberete pravi ukras koji će savrženo osvežiti vaš životni prostor. 

Sveće

Sveće nisu samo rezervisane za posebne večeri već za svakodnevno uživanje. Odaberite pravu veličinu, boju i miris koji će vas opuštati, a najbolje je da ih postavite u lepi svećnjak, staklenu vazu ili fenjer.

Foto: Instagram / black_arrow_candle

Čaše

Čaše govore mnogo toga o vama. Kada budete posedovali čaše za sva popularna pića, za crno i belo vino, šampanjac ili viski, znaćete da ste odrasli. 

Fluffy jastuci

Ako vam treba malo promena i živosti u sobi, pravo rešenje će biti fluffy jastuci u bojama. Nabacajte ih na krevet i kauč i dobićete prijatnu oazu za odmor, koja će pritom biti veoma efektna.

Sobne biljke

Biljke oplemenjuju i obogaćuju prostor. Izaberite neku neobičnu vrstu i postavite je na vidljivo mesto u kući koje je bogato svetlošću.

Foto: Instagram / shaynastevenson

Papirne zvezde

Neobične zvezde izrađene od papira mogu da vise sa konopca ili da posluže kao stone lampe. Ove zime su veoma popularne zvezde sa zlatnim detaljima koje izgledaju veoma šik.

Uramljene slike ili citati

Omiljene fotografije, citate i životne motoe možete držati u elegantnim belim ili crnim ramovima, koje možete postaviti na zidu ili polici. Posebno će dobro izgledati black and white fotografije, kao i neobičan font na beloj ili srebrnoj podlozi.  

Umetnička slika

Umetnička slika rađena u nekoj popularnoj tehnici će obogatiti vaš prostor i dati mu novu dimenziju. Obratite pažnju na boje i stil, s obzirom da bi ona trebalo da se slaže sa nameštajem. 

Foto: Instagram / elledecor

Krzneni tepih

Klasičan krzneni tepih sa različitim desenima predstavljaju vanvremenski komad, sa kojim nikada ne možete pogrešiti. On će vašem domu dati dašak luksuza.

Metalik komadi

Metalik posude mogu odlično poslužiti kao mini kutijice za odlaganje nakita ili držači za olovke. Oni će izgledati fantastično na vašoj polici, visokog sjaja.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija