Pariz je grad o čijoj lepoti i šarmu ne treba dodatno pričati. Većina turista se iznova i iznova vraća i otkriva uvek nešto novo i uzbudljivo.

Ponuda smeštaja je vrlo široka, pa tako možete da birate između povoljnih varijanti, ali i onih luksuznih. Jedno od stilski najzanimljivijih opcija smeštaja je svakako i hotel "La Réserve", koji je smešten neposredno pored Place de la Concorde i Ajfelovog tornja kog možete gledati iz svoje sobe. 

Dizajn hotela potpisuje Jacques Garcia, a estetika bi se mogla opisati kao klasično luksuzna, odnosno različita od trendovskih hotela s mnoštvom savremenih elemenata, koji se ovde tek pojavljuje u ponekim detaljima.

Osim prelepog dekora, vrhunske kuhinje i centralne lokacije, ovaj hotel nudi i celi niz spa tretmana. Ne čudi nas podatak da je "La Réserve" ušao u popis najboljih hotela za 2017. godinu od strane prestižne publikacije Condé Nast Traveller.

U nastavku pogledajte fotografije prelopog "La Réserve" hotela. 

Izvor: Buro247

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/