Udaljen tek tren od Comedie Francaise i Louvrea, između Garnier opere i čuvene Rue Saint Honore, leži hram umetnosti i francuskog načina života: Nolinski. Prvi pariski hotel iz lanca Evok Hotels collection, karakterno zdanje, eklektično je remek-delo majstora uređenja Jean-Louisa Deniota.

Pariz je himna lepote danju, Grad svetlosti noću, slavlje, izložba, park, kafe, butik i opera u jednom - vrtlog kulture i istorije. A iz romanse Sene i zavidne raskoši suncem okupanih vrtova Palais Royal’s, pred samim pragom hotela Nolinski, nastaje posveta svemu što je lepo. To je srce Pariza „na izvolite“. 

Od minimalističke recepcije u Carrara mermeru, do tihe diskrecije intimnih apartmana, od prostranih, svetlih soba do mineralnog spa, sve je u izuzetnosti. Izuzetnosti poštovanja klijenata, gostoprimstva, izuzetnosti usluge, dizajna i užitaka. Svaki kutak pun je tajni umetnosti življenja, a čitavo zdanje dizajnirano je da oslobodi čula i usija emocije. 

Dobro došli u unutrašnji krug galerije dragocenih trenutaka, kao da piše na svakom koraku.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/