Eksplozija boja i potpuno različiti stilovi uređenja u svakoj sobi čine ovu vilu apsolutno jedinstvenom, piše Stil. 

Slavni modni dizajner Tommy Hilfiger rešio je da proda svoju veličanstvenu vilu u Majamiju još pre godinu dana. 

Kada pogledate fotografije, pitaćete se dve stvari - zašto bi neko prodavao ovakvu kuću i zbog čega je niko ne kupuje?! Veličanstvena vila poseduje sedam raskošnih spavaćih soba, osam kupatila i još četiri zasebna toaleta.  Ono što je najzanimljivije jeste to što su sve spavaće sobe drugačije uređenje, ali jedno im je zajedničko - eksplozija jarkih boja i neverovatna elegancija!

Kuća, naravno, poseduje i veliku kuhinju, raskošnu trpezariju, dnevnu sobu, bisokop, lift, teretanu, neverovatno uređene, prostrane hodnike, a sve prostorije odlikuju tavanice koje su oslikane ili ukrašene neobičnim detaljima.

U predvorju vile nalaze se prelepe spiralne stepenice koje vode na sprat, iznad kojih visi preskupi, masivni kristalni luster.   

Ako ste pak oduševljeni enterijerom, eksterijer će vas tek ostaviti bez daha na sledećoj stranici:

PageBreak

Ogromno dvorište, pored prelepog zelenila i cveća, krase i dva bazena okružena palmama, a u cenu kuće uključen je i deo plaže dužine 30 metara, na koju se, verovali ili ne, izlazi iz jedne od soba!

Hilfiger je vilu 2017. godine stavio na prodaju, za 27.5 miliona dolara, a sada je "na akciji" - prodaje se za 23.5 miliona!

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/