Ovaj šarmantni hotel nalazi se na čarobnom trgu Santa Maria Novella u samom centru prelepe Firence.

Iza ručno obrađenih drvenih vrata nalazi se enterijer koga je dovoljno opisati rečima moderno i luksuzno. Na samo nekoliko minuta legane šetnje od hotela je impozantna građevina koja datira još iz srednjeg veka, čuvena katedrala Duomo i najromantičniji most o kome je pevala Maria Callas, Ponte Vecchio.

Atmosfera hotela veoma je prijatna i otmena, gosti mogu uživati u lounge delu čitajući knjigu iz veoma skupe hotelske biblioteke uz nezaobilazan kapućino ili Chianti vino.

A branč nedeljom jeste poseban doživljaj.

Ovaj izuzetan enterijer nosi potpis arhitekte Michaela Bonana koji je osvežio pravila savremenog klasicizma tako što je kombinovao zavodljivu atmosferu 50-ih godina sa Animalierom i modernom fotografijom.

J. K. Champagne bar, koji je spojen sa J.K. Lounge barom definiše veoma udobna atmosfera pa tu gosti mogu uživati u čaši omiljenog šampanjca pre večere ili u degustaciji posebnih J.K. koktela koje spravljaju maestralni koktel majstori.

U toku dana posetioci imaju priliku da isprobaju lokalnu organsku kafu ili najrazličitije čajeve.

Sa pogledom na fasadu velike katedrale, locirana na samom trgu S.

Maria Novella, bašta hotela odiše komforom i stilom. Savršeno mesto za uživanje u obroku, aperitivu na Italijanski način i ukusnoj večeri uz sveće.

Bašta hotela, osim za goste, otvorena je i za sve posetioce Firence.

Za ljubitelje romantičnih zalazaka sunca ili zvezda noću, na samom vrhu ovog hotela je bar koji pruža nezaboravne trenutke svim gostima. Uz voljenu osobu ili prijatelja mogu se iskusiti momenti koji ostaju u pamćenju čitav život. Za one koji vole privatnost, hotel može da organizuje i privatne večere ili neki poseban vid zabave kao što su venčanja.

Za više detalja pogledajte zvanični sajt hotela OVDE.

Priredio: Igor Jagić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/