Poznata američka dizajnerka Donna Karan je odlučila da proda svoje luksuzno imanje koje poseduje u okviru privatnog, luksuznog ostrva Parrot Cay, koje se nalazi u severnim Karibima, tačnije u sklopu ostrva Turks i Kjkos. 

Parrot Cay je ostrvo koje odiše lepotom i spokojstvom, a svi koji imaju imanje na njemu, su mahom uspešni ljudi iz sveta šou biznisa, politike i ekonomije koji mahom poseduju vile koje direktno izlaze na plažu i koje imaju svoju intimnu, ušuškanu oazu, nalik raju na zemlji.

Upravo jednu takvu vilu koja ima svoju privatnu plažu, Donna Karan je kupila pre 12 godina. Kompletno imanje se prostire na imponzantnih 28. 327 kvadratnih metara a obuhvata vilu u afričko-bali stilu sa 4 spavaće sobe i 4 luskuzna kupatila.  

U sklopu Sanctuary (ime imanja) se nalazi i joga paviljon, paviljon za ručavanje u kom komotno može 20 osoba da ruča, kao i bazen na otvorenom, tik do plaže.

Za enterijer se pobrinula američka dizajnerka koja je odlučila da prostor oplemeni nameštajem od mahagonija i toplom, jesenjom paletom, i to komadima iz svoje UrbanZen kolekcije. Karan je prostoru dodala i spa, kao i još dva manja bazena. 

Luksuzno zen imanje slavne kreatorke prodaje se za 39 miliona dolara, što nam je dalo priliku da pogledamo kako je ovu vilu u afričko-bali stilu dekorisala jedna od najpopularnijih Amerikanki!