Kada vam neko spomene pop princezu Britney Spears, verujemo kako vam prve asocijacije nisu elegancija i prefinjenost, zar ne? Jer da se ne lažemo, Britney Spears nikada nije važila za ženu od stila, čak naprotiv, često smo je viđali na listama najgore odevenih osoba na svetu.

Međutim, njujorški stan nekadašnje velike pop zvezde mogao bi se opisati upravo tim epitetima - kao neizmerno elegantan i prefinjen stan.

Istovremeno elegantan i eklektičan, s pomalo umetničkim detaljima i momentima, penthouse koji je Britney stavila na prodaju s obzirom na to da trenutno živi u dekadentnoj italijanskoj vili u Kaliforniji, nalazi se u renesansnoj The Silk Building zgradi koja je nekada pripadala kompaniji Tower Records.

Svaku prostoriju u stanu karakteriše određena boja, pa je tako jedna spavaća soba gotovo u potpunosti siva, druga je kombinacija crne i crvene, u dnevnoj sobi se mešaju žuti i sivi detalji, dok će mnogima za oko zapasti moderni minimalistički kutak s ljuljaškom koji je predodređen za zabave.

Veliki prozori koji prostoru osiguravaju mnogo prirodne svetlosti i enterijer koji nije nimalo nalik na standardne kičaste vile Los Anđelesa u kojima zvezde često žive, razlozi su zbog kojih bi novi vlasnik mogao pristati na iznos od 7.6 miliona dolara, što je mnogo više od cene po kojoj je Britney kupila nekretninu 2002. godine (3 miliona dolara).

Dodamo li tome činjenicu da stan zauzima 10, 11. i 12. sprat zgrade, zajedno s penthouseom, verujemo kako pjvačica neće još dugo morati čekati kupca.

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Luksuzni stan obuhvata tri sprata zgrade The Silk Building a prodaje se za 7.6 miliona dolara, čak 4 više od cene koju je Britney izdvojila za nekretninu pre 14 godina.