Dok trend malenih kuća sve više i više jača, ljudsku maštu, čini se, ne prestaje golicati ideja o luksuznim i prostranim kućama koje vrište dvema rečima - dubok džep.

Glamurozna se arhitektonska zdanja i dalje poistovećuju s bogatstvom i visokim društvenim statusom, a ako ćemo ova merila uzeti u obzir kad je reč o imanju Toma Forda, o ugledu poznatog modnog dizajnera sve je jasno.

Impozantan ranč jednog od najpoznatijih svetskih modnih dizajnera upravo je stavljen na prodaju, što nam je omogućilo da u moderno zdanje i zavirimo. Imanje Cerro Pelon Ranch prodaje se za teških 75 miliona dolara, a nalazi se na Galiesteo Basinu u Novom Meksiku. Samu kuću osmislio je i dizajnirao renomirani japanski arhitekt Tadao Ando.

Imanje obuhvata mnoga fascinantna prirodna obelžja, poput planine Galiesteo Wave, a na njemu se nalazi i poznati filmski set Silverado na kojem su se snimali filmovi Silverado, Cowboys and Aliens te 3:10 to Yuma.

Uz navedeno, ranč sadrži i osam staja za konje, unutrašnje i spoljnje arene za jahanje, dve dodatne kuće za goste, kao i posebnu kuću za osoblje.

... from webmaster on Vimeo. izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ništa manje nismo ni očekivali od kuće u kojoj živi Tom Ford...