Ivanka Trump, njen suprug  Jared Kushner i njihovo troje dece preselili su se iz Njujorka u D.C., ne bi li bili bliže ostatku porodice. Kuća na tri sprata koja datira iz 1923. godine i pripada kolonijalnom periodu, nalazi se u posebnoj četvrti glavnog grada Amerike, koji naseljavaju isključivo porodice političara i svih onih koji imaju veze sa Belom kućom.

Shodno sa ovom elitnom lokacijom pod nazivom Kalorama, razumljiva je i cena kuće, a iznosi 5.5 miliona dolara.

Ovu predivnu vila karakteriše kolonijalni stil, a ogleda se u kombinaciji stilova gradnje kakvi su bili popularni u Engleskoj i drugim razvijenim evropskim državama u periodu od 17. do 18. veka.

Ovaj stil podrazumeva detalje poput velikih prozora sa drvenim šalukatrama, visoko prizemlje i kamene ili ciglene detalje. Unutrašnjost kuće se takođe ogleda u stilskom šarmu prolih vremena, poput ukrašenih plafonskih lajsni i obaveznih kamina, ova vila ih poseduje čak pet.

Tu je i šest spavićih soba, sedam kupatila od kjih ono glavno poseduje predivan pogled na baštu i dvorište. 

Sama kuća prostire se na površini od 2.100 metara kvadratnih, a nalazi se na svega dva bloga udaljenosti od porodične vile porodice Obama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Vašington jedan je od najlepših američkih gradova, a novi dom ćerke predsednika nalazi se u čuvenoj elitnoj četvrti.