Poznata glumica pokazala da ima dobar ukus kada su u pitanju nekretnine.

Za svoju luksuznu novu kuću Eva je izdvojila više od 13 miliona dolara, ali s obzirom na to da će u njoj uživati u raskoši osam spavaćih soba i 11 kupatila, ova cifra možda i nije megalomanska kako se u prvi mah čini.

Iz svog novog doma zvezda serije Desperite Housewifes moći će da uživa u pogledu na Kaliforniju, a s obzirom na to da sa suprugom Jose Bastonom uživa i u različitim sportskim aktivnostima, pobrinula se da im je sve blizu, pa tako uz kuću imaju bazen i teren za tenis.

Kuća je izgrađena krajem devedesetih, ali je nedavno renovirana, pa osim velike kuhinje i nekoliko dnevnih boravaka s mnogo svetla, poseduje i vinski podrum.

Kupatilo koja liči na spa centar, ali i garderobu kakvu bi svaka žena poželela.

Njenim novim domom preovladava minimalizam, ali luksuzno zdanje je daleko od minimalističkog - osim velikog broja spavaćih soba i kupatila, kuća ima i odvojenu kuhinju i prostorije za privatnog kuvara i osoblje.

Eva i Jose od sada će biti susedi s muzičarem Johnom Legendom i Crissy Tiegen, a nedaleko od njih žive i reper Kanye West i rijaliti zvezda Kim Kardashian.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Beverli Hils dobio je još jednu stanovnicu iz holivudskih krugova.