U sezoni proleće/leto 2018. zavladale su pastelne boje. Kako se mogu primetiti na odeći, obući, tako su sve zastupljenije i u enterijerima, piše Lepa&Srećna. 

Želite li u svoj dom da unesete prolećnu svežinu i prozračnost, to možete da učinite i sa samo nekoliko detalja u pastelnim bojama: ukrasnim jastucima, prekrivačima, stočićima i slično. Dizajneri enterijera predlažu da napustite ideju belih zidova ili barem jedan zid u dnevnoj ili spavaćoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji obojite u nežnu pastelnu nijansu zelene, plave, sive ili čak ljubičaste boje. 

Detalji u pastelnoj ružičastoj takođe će domu dati svežinu, ženstvenost, prolećni duh! Oni će vaš stan učiniti posebno ugodnim za život. Ideja je mnogo, a neke od njih razgledajte u galeriji i inspirišite se se za prolećni makeover vašeg životnog prostora.

Pogledajte u galeriji najbolje predloge:

Izvor: Lepa&Srećna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Sa ovim nežnim bojama, izgleda da ćemo da živimo u "pez" bombonama ili u pudingu od jagode. Priznajemo, oduševljeni smo novim trendom u domenu enterijera...