Stan u vrednosti od 100.000 dolara koji se na floridskom jezeru Worth, upravo izdaje za prodaju, prostire se na površini od 815 kvadratnih metara. Poseduje dve spavaće sobe i dva kupatila, i u potpunosti je napravljen od Budweiser limenki. 

Hiljade i hiljade limenki se mogu naći u svakoj sobi, pokrivajući zidove i čineći da Budweiser postane glavni adut u dekoraciji ovog neobičnog enterijera. 

Naravno, par Budweiser plakata koji vise na zidu služe kao znak dobrodošlice pri ulaska u kuću. Nijanse crveno belih limenki u susretu sa popodnevnim svetlom dnevni boravak obasjavaju sepija bojom, dok tradicionalno američki vintage detalji krase zidove i prostoriji daju toplu atmosferu. 

Jedine sobe oslobođene neizbežnim Budweiser detaljima su dva kupatila, kao i plakari u kuhinji. Ali ipak, tu se limenke ne nalaze samo na zidovima, već i na plafonu! Nije teško pretpostaviti ko stoji iza ovakvog dela, a to je firma Anheuser-Busch koja između ostalog drži i Budweiser.

A šta je najkomičniji catch u celoj priči? Anheuser-Busch obećali su budućem kupcu da će neprestano održavati zalihe Budweisera u frižideru, ali pod uslovom da novi domaćin ne promeni enterijer. 

Kakav sporazum! 

Da, ovo je izuzetno dobra reklama, jednog izuzetno poznatog brenda za koji smo svi čuli, ali ovo je ujedno i zaista jedan od najlepših stanova uređenih u vrlo originalnom vintage stilu, koji smo videli u poslednje vreme, a osnovnu dekora čine ni manje, ni više do limenke piva.