Koliba Eagle's Nest, odnosno u prevodu Orlovo gnezdo je napravila revoluciju kada je reč o zimskom odmoru u kolibama kada je po prvi puta ponudila bazen zatvorenog tipa 2002. godine. I od tada ostaje jedna od najlepših i najšarmantnije uređenih kuća u francuskim Alpima.

Zbog svoje odlične lokacije pri vrhu planine, pogled iz dnevnog boravka širi se prema snežno belim obroncima Val d'Isère, a na samom ulazu dočekaće vas bronzani orao kog potpisuje Livio Benedetti.

Slavna skijaška staza La Face nalazi se u neposrednoj blizini Orlovog gnezda, čineći ovu kuću još primamljivijom veštim skijašima koji ne propuštaju zimske radosti.

U prekrasnoj kolibi uređenoj u šarmantnom rustikalnom stilu u kojem prevladavaju prirodni materijali poput drveta, nalazi se i sauna, a cela kuća se proteže na četiri sprata. Na vrhu se nalazi veliki i prostran dnevni boravak, kao i bazen sa vrućom vodom.

Dnevni boravak ima i šarmantan kamin za potpunu zimsku atmosferu, a možete je doživeti i sa jednog od sunčanih balkona. Francuzi zaista znaju kako se to radi!

Izvor: Buro247.hr