Ono po čemu je Beograd drugačiji od drugih prestonica su upravo mogućnosti spajanja naizgled nespojivih elemenata. Većina novoizgrađenih stambenih zgrada zadovoljava kriterijume i najzahtevnijih kupaca i budućih stanara.

Novoizgrađeni stanovi u elitnim naseljima pored toga što su izgrađeni prateći novijim tehnologijama savremene arhitekture i građevinarstva, zadovoljavaju ekološke i kriterijume održivosti, pa su savršen izbor za one koji imaju u planu život ili samo ulaganje u nekretninu sa ovakvim kvalitetima.

Slavimo život među zvezdama

Kada se pomene Zvezdara, prvo verovatno pomislimo na Zvezdarsku šumu, a potom i na Zvezdara teatar, pijacu Đeram, Lion, Bulevar Kralja Aleksandra. Asocijacije koje ovi lokaliteti izazivaju, neminovno bude tople emocije. Viva Residences, stambeni objekat upravo u njihovoj neposrednoj blizini, na uglu ulica Milana Rakića i Batutove objedinjuje sve pomenuto, a pritom otvara mogućnost da birajući da vam dom bude upravo ovde, stvarate svoje uspomene i za njih vezujete lične događaje obojene vašim emocijama.

Za Viva Residences bi se moglo reći da je projekovan za ljubitelje svetlosti jer nudi život u stanovima koji imaju velike prozore koji unose svetlost u život svojim stanarima. Upravo ovi elementi čine stanove u Viva Residences prozračnim i sjajnim. Pored svetlosti pogled na okruženje, šumu i zelenilo vrta sa unutrašnje strane zgrade, daje dodatni kvalitet. Objekat se nalazi u uglu pa su svi stanovi od garsonjera do petosobnih stanova, osunčani. Plan stanova je otvoren što znači da su objedinjeni dnevni boravak, kuhinja i trpezarija dok je spavaći deo izdvojen, što obezbeđuje optimalan odmor. Kupatila su opremljena visokokvalitetnom keramikom, tuš kabine su prostrane, dok su terase uklopljene tako da predstavljaju idealno mesto za uživanje, samostalno, porodično ili sa prijateljima. U prizemlju se nalazi grandiozni lobi koji je oivičen staklom i već na samom ulazu daje nagoveštaj sjajnog enterijera u koji dolazite. Podzemna garaža koju ova zgrada poseduje, smanjiće sav stres oko parking mesta koji na mnogim lokacijama predstavlja jedan od najvećih izazova.

U ponudi su tri različita paketa za različite potrebe i preferencije, a tim stručnjaka Kadena Sotheby’s International Realty će vam pomoći da izaberete svoje tonove i nijanse uživanja u ovom sjajnom stambenom objektu u kojem ćete sigurni smo, svakodnevno slaviti život.

AerialCam04.jpg
Promo