Iako su nam sada bliže misli o frizuri i toaletama za Novu godinu, predlažemo da prvi saznate šta će se biti glavni trend u narednoj godini kada je kosa u pitanju.

S obzirom na to da nam se sedamdesete vratile na velika vrata, izgleda da nas neće brzo napustiti. I u 2016. godini sedmdesete će preplaviti modnu industiju, ali i beauty trendove.

(Hairstyle trendovi: 5 novih frizura koje će dominirati ove jeseni)

Na reviji Diane von Furstenberg sve je bilo u duhu sedamdesetih. Dizajnerka je bila inspirisana frizurama koje je nosila pa je Kendall Jenner dobila neodoljive lokne i romantično cveće u kosi.

Pletenice izgleda nikada neće izaći iz mode! Na reviji modne kuće Herve Leger dominirale su pletenice oko glave koje se spuštaju u rep.

Visoka punđa će pronaći svoje mesto i tokom 2016. godine, ali ovog puta u malo drugačijoj verziji. Visoku punđu (ili popularnije "top knot"), samo spustite niže i dobićete ležernu i odličnu frizuru.

Ključ stila je u jednostavnosti, pa će zato i najobičnija pletenica poput one iz srednje škole delovati odlično i lepo u prvim prolećnim danima 2016. godine.

apratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija