Što se tiče frizura tema večeri bile su začešljane frizure, od elegantnih i krotkih punđica napravljenih od poluduge i fine kose do zalizanih, visokih i bogatih pletenica dopunjenih veštačkim ekstenzijama koje su se nevidljivo stapale s ostatkom kose.

Najviše nas je oduševila sofisticirana asimetrična frizura Kate Blanchett koja je s jedne strane bila raspuštena u dužinu klasične bob frizure, a s druge strane je bila nežno začešljana i ispletena u kompleksnu pletenicu koja je na potiljku davala interesantan volumen.

Kate Bosworth se pak odlučila na zlatni standard: plavu poludugu kosu jednostavno je začešljela u elegantnu punđicu, a nestašne vlasi bile su zalizane pri temenu bez efekta lakirane kose što je omekšalo izgled frizure.

Još jednu sjajnu varijaciju zalizane kose pokazala je Rooney Mara koja je nosila visoku debelu pletenicu. Pozadi je njena kosa bila podeljena na gornju i donju sekciju, pri čemu je od gornje ispletena pletenica od njene kose, a u donjem delu je potpomognuta ekstenzijama kako bi se stvorio utisak dužine i voluminoznosti.

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija