Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće transformacije frizura poznatih lepotica u 2016. godini

Autor majab

Možda i vas inspirišu na promenu.

 Izvor: foto: Instagram/rihanna.today

Na kraju godine, ali i na početku sumiraju se utisci sa prethodnih revija prepričavaju najveća modna iznenađenja, biraju najlepše haljine sa crvenog tepiha kao i beauty lookovi.

A prvo što sigurno primetimo jesu promene na kosi. Iako smo navikli na česte promene imidža poznatih dama ove zvezde ostaće upamćene u 2016. godini upravo po tome.

1. Rihanna

Da li se neko seća koja je prirodna boja kose drage nam Riri – crvena, braon, plava ili…? Pevačica koja je poznata po čestim promenama frizure i boje kose ove godine je nadmašila samu sebe – od duge kestenjaste, preko ombre, pa do kratke kovrdžave. A u oktobru mesecu iznenedila je sve postavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj su u prvi plan veoma dugi dreadovi. I dok se pitamo šta će sledeće pripremiti moramo priznati – ona hrabro diktira trendove!

foto: Instagram/robyn_navy2016

A u oktobru mesecu iznenedila je sve postavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj su u prvi plan veoma dugi dreadovi. I dok se pitamo šta će sledeće pripremiti moramo priznati – ona hrabro diktira trendove!

foto: Instagram/badgalriri

Na sledećoj strani pogledajte drastičnu promenu Kloe Kardashian: 

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity