Ako ste se ikada zapitali zašto je bukvalno svaka poznata ličnost eksperimentisala s burgundi bojom kose u nekom trenutku svog života, to je verovatno zato što ljubičaste nijanse imaju čudnu sposobnost da laskaju svakom tonu kože, piše Stil.

Po pravilu, hladni tonovi najbolje izgledaju uz topliju burgundi boju, a topli tonovi bolje izgledaju sa hladnijim tonovima burgundi nijanse.

(Novi bob:IT frizura koja će biti HIT ove godine)

Ali, ako ste još uvek malo uplašeni od ideje da ofarbate celu kosu drugačijom nijansom, ne brinite: još uvek možete pa ispratite burgundi trend sa nekoliko stručno urađenih pramenova ili sličnih nijansi.

(Devet saveta kako da što brže osušite kosu)

Donosimo vam nekoliko predloga kako da kombinujete ovu modernu boju kose u nekoliko stilova.

Suptilni burgundi ombre

Ako još ne želite da skočite u krajnost, sledite primer Priyanka Chopre i uradite vrlo lagan ombre koji se presijava na bordo samo kada se nađe na svetlosti.

Burgundi pramenovi

Napravite hrabar izbor sa živahnim bojama kao što je to uradila Kerry Washington. Ukoliko imate kovrdžavu ili talasastu kosu neka vam pramenovi budu deblji kako bi se zapravo primetili.

Ofarbajte celu kosu

Ukoliko se odlučite na ovaj potez potrudite se da vam frizer uradite tretman za sjaj kose kako bi vam kosa izgledala sveže i zdravo.

Burgundi preliv

Ako želite da isprobate ovu boju samo trenutno odlučite se za kolor šampon ili preliv u ovoj nijansi. 

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/