Čini se da večita dilema - kratka ili duga kosa, svako leto postaje ponovo aktuelna. S jedne strane, duga kosa se lakše stilizuje, ali nije nimalo praktična za visoke temperature, dok je sa druge strane, kratka kosa udobna i stylish, ali nezahvalna za eksperimentisanje sa različitim oblicima.

Ove sezone, na radost svih, beauty eksperti došli su do kompromisa - u trendu je srednja dužina. Na plaži ćete je lako pokupiti u rep ili punđu, a uveče lako ispraviti ili uviti za klabing. Pri tom, dva-tri meseca biće sasvim dovoljna da kosa poraste i bude spremna za jesenju sezonu.

U nastavku otkrijte koje frizure će biti najpopularnije na leto 2021.

1. Isfenirani bob

Po uzoru na Francuskinje, bob frizura je postala odabir trendseterki širom sveta. Isprva, to je bio onaj kratki, ali sada je dobio svoju dužu, nežniju i moderniju verziju koja pristaje svakom obliku lica.

2. Blagi talasi sa šiškama

Talasi su sinonim za leto, a što su blaži - to su više fashion. Ako već niste nabavili svoj stajler za uvijanje kose, učinite to odmah, jer ćete biti zaljubljeni u efekat koji će uslediti. P.S. Ako čeznete za drastičnijom promenom - ošišajte šiške, baš kao što je to nedavno uradila JLo!

3. Niska punđa

Jedna frizura koja može da se nosi na poslu, treningu i elegantnoj večeri? Definitivno niska punđa. Kombinujte je uz blagu, prirodnu šminku koja ističe prirodnu lepotu vašeg lica.

4. Afro frizura

Da li je moguće da imate Instagram a da ne znate da je ova frizura trend no.1 među milenijalcima? Nije. Isprobajte kako vam stoji za neki od narednih muzičkih festivala ili izlazaka, a zatim vratite svoj prirodan oblik, kako kosu ne biste trajno oštetili.

5. Nonšalantno ravna

Ove sezone nema preteranog i perfekcionističkog ravnanja kose - ona treba da sačuva volumen, te nonšalantan i casual izgled. Uz atraktivnu nijansu kose, biće pun pogodak.