Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa

Hairstyle trend: Plavi anđeo

Autor Ana Dodig
Autor Ana Dodig

Ove sezone važi pravilo da se plavuše više zabavljaju, a nijansa koja je osvojila piste "na juriš” nije ni zlatna ni medena, već najsvetlija platina. Što svetlije to bolje.

Izvor: Foto: Imaxtree

Bilo da je frizura glatka i sjajna (revije Ungaro, Byblos i Maison Martin Margiela), paperjasta i meka (Aigner) ili natapirana i pomalo divlja (Tadashi Shoji), krajnji rezultat je savršeno otmen i nimalo razmetljiv.

Ten je neizostavno bled, u stilu prave ledene kraljice, obrve svetle, a make up jednostavan. Ništa ne sme narušiti krhku harmoniju tonova. Vilinsko savršenstvo se ne postiže lako: za dobijanje ovakve boje, najbolje je da se prepustite rukama nekog veštog profesionalca zato što je kosu potrebno farbati u nekoliko bliskih tonova kako ne bi izgledala beživotno i mat.

Ako ste dovoljno hrabre da se odlučite na ovaj korak, imajte na umu da to zahteva besprekorno održavanje i da ne možete sebi dopustiti da vam se vidi izrastak. Redovne (i česte) posete salonu su jednostavno obavezne. 

SAVET PLUS: Sačuvajte svoju novu boju uz pomoć posebnih šampona i balzama sa ljubičastim pigmentima koji će neutralisati grube žute tonove.

Tekst: Manda Javorina

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity