Moroccanoil®, globalni lider u svetu nege lepote sa arganovim uljem, zaslađuje svoju selekciju profesionalnih boja za kosu dodajući – NOVE Čokoladne Nijanse. Brend je ove jeseni – inspirisan raskošnošću iste - proširio svoj portfolio Rhapsody i Calypso kremastih boja, predstavljajući niz od sedam bogatih, dubokih nijansi u permanentnim i demi-permanentnim formulama.

Moroccanoil_srbija_farbe_za_kosu_Color_Rhapsody.jpg
Moroccanoil 

Ovi višedimenzionalni čokoladni tonovi redefinišu lepotu brineta. Punoća bakarne i karamel nijanse sa prelivajućim rozikastim podtonovima učiniće Vašu kosu duboko smeđom koja je istinski topla ali ne i crvenkasta. Brižljivo odabrani zemljani i nude tonovi donose sa sobom tu finu moć da istaknu prirodnu lepotu svakog tena i tipa kosa.

„Nova čokoladna kolekcija Moroccanoil-a savršena je za brinete, brond, pa čak i plavuše“, kaže Matt RezGlobal Celebrity Colorist Moroccanoil. „Oba portfolija imaju onu zemljanu atmosferu jeseni, i svako može pronaći svoju željenu punu boju ili kombinaciju čokoladnih za razigrane-dimenzionalne rezultate.”

Moroccanoil farbe za kosu spajaju luksuz i funkciju. Formulisane su sa zaštićenim ProArginine + ArganID™ Sistemom. Ova specijalno razvijena tehnologija pokazala se kao revolucionarna pružajući neprikosnovenu zaštitu tokom celog procesa bojenja. Osim izuzetne zaštite sa sobom Color Rhapsody i Color Calypso formule donose negu ulivajući antioksidativne i hidratantne moći arganovog ulja duboko u korteks sa uvek istim ciljem - da se sačuva integritet i istakne lepota kose.

Nove Moroccanoil profesionalne farbe za kosu koje daju bogatu boju
Moroccanoil 

Za one koji traže bogatu i postojanu boju kose sa intenzivnim sjajem i održanim integritetom kose - Moroccanoil nudi profesionalne permanentne boje za kosu u 73 nijanse. Dokazano je da Moroccanoil Color Rhapsody Permanent Cream Color pruža sledeće prednosti:

● 72% povećanje sjaja 
● 96% klijenata prijavljuje prijatno iskustvo na skalpu 
● 9+ nedelja vibrantne boje kao iz salona

Za one koji traže brzu promenu bez posvećenosti, višetonalne pravce za pramenove ili slobodne tehnike kao što je balayage - Moroccanoil nudi negujuće prelive za kosu u čak 52 nijanse za inspiraciju koloristima. Dokazano je da Moroccanoil Colour Calypso Demi-permanent Cream pruža sledeće prednosti:

● Poboljšava integritet kose 
● 56% više kondicionirane kose lakše za oblikovanje
● 52% povećanje sjaja 
● 9+ nedelja vibrantne boje kao iz salona 

Moroccanoil_Srbija_Proarginin_farbe_sa_arganovim_uljem.jpg
Moroccanoil 

ZAŠTIĆENA TEHNOLOGIJA

Šta je ProArginin?

Vrsta aminokiseline koja se prirodno nalazi u vlaknima kose. U svom prvobitnom stanju, veoma je alkalan. Kada se koristi na višim, aktivnim nivoima, postaje moćno sredstvo za alkalizaciju koje podržava hemiju boje za kosu. Nakon što ProArginin završi sa alkalizacijom - menja ulogu i počinje da popravlja kosu popunjavajući oštećene delove kutikule. Na ovaj način vraća integritet kose u samom postupku bojenja.

Šta je ArganID® tehnologija?

Poznato je da je Arganovo ulje sastojak koji sadrže svi Moroccanoil proizvodi. Tehnolozi su ovoga puta otišli korak dalje stvrorivši naelektrisane mikročestice koje privlače negativno naelektrisana vlakna kose, ubacujući antioksidativne i hidratantne moći arganovog ulja duboko u korteks.

1 Prosečan sjaj postignut na osnovu izbora nijanse. 2 Na osnovu kolor usluga izvršenih na 45 klijenata. 3 Na osnovu prosečno 3 pranja kose
nedeljno. 4 Zasnovano na kliničkom testu koji poredi Moroccanoil ProArginine + ArganID™ sistem sa alternativnim alkalizirajućim agensima i
netretiranom kosom. 5 Prosečne prednosti kondicioniranja postignute na osnovu izbora nijanse.

Moroccanoil_Srbija_Color_Care_Nega_Farbane_kose.jpg
Moroccanoil 

Nove čokoladne nijanse Moroccanoil Rhapsody Permanent Cream Colori Calypso Demi-Permanent Cream Color dostupne su tokom usluge bojenja u finim salonima širom zemlje. 

Nemojte zaboraviti da obojena kosa zahteva održavanje i posebnu rutinu. Iako su svi Moroccanoil šamponi i kondicioneri bezbedni za bojenu kosu - ove godine brend je lansirao i posebnu liniju dizajniranu ne samo da održi već i da produži vibrantnost boje. Svoju zaštićenu ArganID™ tehnologiju ubacio je u Color Care šampon, kondicioner i Protect & Prevent Spray kao poslednji korak u redovnoj rutini koji pravi barijeru između kose i agresora iz okoline. Duboko-negovana kosa, vrhunska hidratacija i postojanost nijanse i sjaja koji ste dobili u salonu sada može da traje duže sa profesionalnim Moroccanoil Color Care proizvodima.

Zvanični uvoznik i distributer za Srbiju: DAMB d.o.o., Bul. Peka Dapčevića 124, Beograd, 011/3098-626.
Proizvode možete kupiti na : www.damb.rsInstagram

O Moroccanoil-u: Inspirisan Mediteranom, brend Moroccanoil živi kroz kultnu tirkiznu nijansu i prepoznatljivi miris, za egzotično iskustvo koje opija čula. Naš prvi proizvod, originalni Moroccanoil Treatment, bio je pionir za negu kose sa uljem i učinio je arganovo ulje svetski poznatim. U srcu našeg brenda je zajednica stilista koja nastavlja da nas inspiriše da kreiramo efikasne proizvode koji su laki za upotrebu. I danas naš cilj ostaje nepromenjen: da nastavimo sa pionirskim inovacijama u industriji lepote. Moroccanoil proizvodi za kosu i telo dostupni su u preko 80 zemalja širom sveta.